русский язык  украинский язык  английский язык  
Помощь Люди Новости Группы
 
В пакеті "Професіонал" є ВСЕ необхідне для дистанційного навчання! Підключайте пакет "Професіонал" - розширте можливості свого сайту!

Каталог курсов

Miscellaneous
Світова література 8-А клас
Капитонова Татьяна Игоревна
Школьный курс
Частей: 1

Продовження вивчення курсу світової літератури

Lection number Лекций (7)
Tasks number Заданий (7)

 

Miscellaneous
Математика.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс
Частей: 2

Множення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Розв’язування задач на спільну роботу.с. 73, № 463, № 464; виконати завдання в лекції, дати відповіді на запитання.Правило обчислення площі прямокутника. Обчислення площі прямокутника. Обчислення площі прямокутника ділянок. Знаходження довжини сторони прямокутника заданою площею і відомою стороною. Застосування палетки для знаходження площі непрямокутних фігур. Контрольна робота № 5. Дія ділення. Властивості частки. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові у випадку, коли частка містить нуль. Ділення багатоцифрових чисел, що закінчуються нулями. Ділення іменованих чисел. Ділення складених іменованих чисел на прості іменовані числа.Знаходження значень виразів. Задачі на зустрічний рух. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Задачі на зустрічний рух. Розгортка прямокутного паралелепіпеда. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Обчислення значень виразів на сумісні дії. Задачі на зустрічний рух. Контрольна робота № 6. Ділення багатоцифрових чисел на 10, 100, 1000 з остачею. Задачі на спільну роботу. Дроби. Повторення матеріалу про частини. Ознайомлення з дробами. Природні дива країни. Знаходження дробу від числа. Задачі на знаходження дробу від числа. Складені задачі, які містять знаходження дробу від числа. Самостійна робота. Складені задачі, які містять знаходження дробу від числа. Повторення вивченого матеріалу. Контрольна робота № 7. Закріплення вивченого матеріалу. Закріплення вивченого матеріалу "Ознайомлення з дробами". Підсумок за темою "Ознайомлення з дробами". Використання переставного та сполучного законів множення. Усне множення двоцифрових і круглих багатоцифрових чисел на розрядні. Письмове множення багатоцифрових чисел на розрядні.

Lection number Лекций (34)
Tasks number Заданий (34)

 

Miscellaneous
Русский язык.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс
Частей: 1

Текст. Предложение. И.А.Крылов. мышь и крыса. Кукушка и петух. Построение текста. Развитие умения различать в тексте зачин, основную часть, заключение, умение строить текст.Учимся рассуждать. Построение текста. И.Крылов. Чиж и Голубь. Типы текста. Контрольная работа. Пересказ текста. Текст - повествование. Знакомство с текстом - описанием. Вид текста - рассуждения. Сказка В.И.Даля. «У тебя у самого свой ум». Составление рассказа с элементами описания "Весна". В. Бианки. Март. В. Бианки. Великое переселение птиц на родину. Повествовательные, вопросительные, побудительные предложения. Виды предложений по цели высказывания (повествовательные, вопросительные, побудительные). Предложение и словосочетание. Умение определять главные и второстепенные члены предложения. Развитие речи. Написание изложения по плану. Утвердительные и отрицательные предложения. Частица не. Обобщение знаний о предложении. Языковая тема по теме "Предложение". Пришла весна. Обращение. Контрольное чтение молча. Н.Некрасов. Дедушка Мазай и зайцы. И.Тургенев. Воробей. Самостоятельная работа. Предложения с обращениями. Обращение. Знаки препинания при обращении. Весна в изображении русских поэтов и художников. А.И. Куприн. "Степь весною".

Lection number Лекций (35)
Tasks number Заданий (36)

 

Miscellaneous
Основи здоров'я.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс

Особа і особистість.

Lection number Лекций (1)
Tasks number Заданий (1)

 

Miscellaneous
Я и Украина. Гражданское образование.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс

Совесть лечит. Добросовестный дикарь. Стыдно.Передбачай наслідки своїх учинків. Що є справедливим... Символіка. Що це таке? История города Донецка. Основні права і обов’язки громадянина. Декларація прав дитини. ВЗАЄМНІ ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ БАТЬКІВ І ДІТЕЙ. . Права та обов’язки батьків і дітей. Не звернути з батьківської дороги. Контрольна робота за темою «Людина та суспільство».

Lection number Лекций (9)
Tasks number Заданий (10)

 

Miscellaneous
Українське читання.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс
Частей: 2

Міфи народів миру.Слов'янські міфи.Міфи Стародавньої Греції. Олександр Олесь. Наші предки - слов'яни. О.Олесь. Ярослав Мудрий. Книги за княжої доби. І. Крип’якевич "Книги за княжих часів" Н.Забіла. Старовинне місто. Марія Хоросницька. Звідки в міста назва - Львів. Позакласне читання. Снігова королева. Іван Бондарчук. На новій землі. Ю.Збанацький. Гвардії Савочка. МІФИ НАРОДІВ СВІТУ СТОРІНКИ З ІСТОРІЇ. Перевірна робота. Великий Кобзар. Т. Г. Шевченко «Вітер з гаєм розмовляє…»; «Садок вишневий коло хати…» Поезія, що стала народною піснею. Т. Г. Шевченко «Реве та стогне Дніпр широкий…». В. Скомаровський «Кобзарі». І. Франко «У долині село лежить…», "Дивувалась зима..." . Урок позакласного читання. „Мій улюблений міф”. Стан природи і настрій людини в поезіях Лесі Українки. Леся Українка «Давня весна», "Вечірня година", "Вже сонечко в море сіда"... Музика природи у поезії Павла Тичини. П. Тичина «Гаї шумлять…»; «Хор Лісових Дзвіночків». Прилучення до поезії М. Рильського: від спогадів дитинства до духовного заповіту дітям. М. Рильський «Дитинство». Тематичне оцінювання з розділу «Поетична світлиця». ЕЗОП — ПЕРШИЙ БАЙКАР СВІТУ. «ДВОЄ ПРИЯТЕЛІВ І ВЕДМІДЬ» (БАЙКА). ПОРІВНЯННЯ БАЙОК РІЗНИХ АВТОРІВ, БЛИЗЬКИХ ЗА СЮЖЕТОМ. Л. ГЛІБОВ «ЗОЗУЛЯ І ПІВЕНЬ». І. КРИЛОВ «ЗОЗУЛЯ І ПІВЕНЬ». О. Пчілка «Котова наука» (байка). Узагальнення суттєвих ознак байки. Урок позакласного читання. Дружба - велика сила. П’єса-казка Нелі Шейко-Медведєвої «Лисиця, що впала з неба» (дія перша). Н. Шейко-Медведєва «Лисиця, що впала з неба» (дія друга).

Lection number Лекций (26)
Tasks number Заданий (27)

 

Miscellaneous
2 класс. ИНФОРМАТИКА
Королева Наталья Сергеевна
Школьный курс

Информатика, уроки.

Lection number Лекций (18)
Tasks number Заданий (0)

 

Miscellaneous
3 класс ИНФОРМАТИКА
Королева Наталья Сергеевна
Школьный курс

ЛЕКЦИИ

Lection number Лекций (20)
Tasks number Заданий (0)

 

Miscellaneous
Основи здоров'я.
Андрианова Ирина Федоровна
Школьный курс

Вплив куріння, алкоголю та наркотиків на здоров'я. Цінність і неповторність людського життя. Безпека вдома. Безпека в побуті. Твоя безпека. Евакуація. Безпечний відпочинок взимку на воді, поблизу водоймищ. Пішоходи. Безпека руху пішоходів. Сигнали світлофора і регулювальника.

Lection number Лекций (8)
Tasks number Заданий (8)

 

Miscellaneous
Биолоигя 9 класс
Пустовалова Татьяна Олеговна
Школьный курс
Частей: 4

Кровь и лимфа. Кровообращение и лимфообращение. Дыхание. Питание и пищеварение.

Lection number Лекций (17)
Tasks number Заданий (17)