русский язык  украинский язык  английский язык  
Помощь Люди Новости Группы
 
В пакеті "Професіонал" є ВСЕ необхідне для дистанційного навчання! Підключайте пакет "Професіонал" - розширте можливості свого сайту!

7 клас. Зарубіжна література. Навчальний курс.


Классы: 
7-А, 7-Б, 11u
Только ученики школы и указанных классов имеют доступ к курсу.



Курс складається з наступних тем (частин): Перший семестр:1. "Вступ. Жанр балади у європейській літературі"2. "Історичне минуле в літературі"3. "Духовне випробування людини". Другий семестр: 4. "Дружба і кохання" 5. "Літературний детектив" 6. "Світова новела" 7. "Сучасна література. Я і світ".

Лекция Лекций (41)
Задание Заданий (5)



Состав курса

Часть 1. Вступ. Жанр балади у європейській літературі.


В цій частині ми будемо вивчати наступні твори: 1. Балада "Король Лір і його дочки"; 2. Балади "Як Робін Гуд став розбійником", "Поєдинок Робіна Гуда з Гаєм Гізборном"; 3. Ф.Шиллер "Рукавичка"; 4. Р.Л. Стівенсон "Балада про вересовий трунок"; 5. А.Міцкевич "Світязь".

Лекция Лекций (7)
Задание Заданий (0)



Часть 2. Історичне минуле в літературі.


В цій частині ми будемо вивчати наступні твори: 1. В.Скотт "Айвенго"; 2. К.І.Галчинський "Пісня про солдатів Вестерплятте"; 3. А.Маргул-Шпербер "Про назву концтабору Бухенвальд"; 4. Джон Бойн "Хлопчик у смугастій пижамі".

Лекция Лекций (8)
Задание Заданий (1)



Часть 3. Духовне випробування людини


В цій частині ми будемо вивчати наступні твори: 1. Джеймс Олдрідж "Останній дюйм"; 2. Р.Кіплінг "Якщо...", "Балада про Схід і Захід".

Лекция Лекций (4)
Задание Заданий (2)



Часть 4. Дружба і кохання


В цій частині курсу ми будемо вивчати наступні твори: 1. П'єр Ронсар "До того, як любов у світ прийшла..."; 2. Роберт Бернс "Моя любов"; 3. Генріх Гейне "Коли настав чудовий май..."; 4. Шолом-Алейхем "Пісня над піснями".

Лекция Лекций (6)
Задание Заданий (0)



Часть 5. Літературний детектив


В цій частині курсу ми будемо вивчати наступні твори: 1. Едгар По "Золотий жук"; 2. Артур Конан Дойл "Пістрява стрічка", "Спілка рудих".

Лекция Лекций (5)
Задание Заданий (1)



Часть 6. Світова новела


В цій частині курсу ми будемо вивчати наступні твори: 1. О.Генрі "Дари волхвів", "Останній листок"; 2. Герберт Уеллс "Чарівна крамниця"; 3. Рюноске Акутагава "Павутинка".

Лекция Лекций (7)
Задание Заданий (1)



Часть 7. Сучасна література. Я і світ.


В цій частині курсу ми будемо вивчати наступні твори: 1. Айзек Азімов "Фах"; Діана Вінн Джонс "Мандрівний замок Хаула".

Лекция Лекций (4)
Задание Заданий (0)